Naslovnica

USPJEŠNO ORGANIZIRANO LICENCIRANJE TRENERA U ORAŠJU

Na slici: prof.dr.sc. Munir Talović za vrijeme seminara trenera u Orašju

Nogometni savez Posavske županije je u Orašju, 26. veljače 2023. godine, organizirao redovito licenciranje trenera koji rade u klubovima članovima 1. i 2. ŽNL Posavine i mladim uzrasnim kategorijama. Cilj je bio stalna edukacija trenerskog kadra i njihovo stručno usavršavanje. Nazočnim trenerima se prigodnim riječima obratio i seminar službeno otvorio Iljo Dominković, predsjednik NS PŽ. Predavač na ovom edukacijskom seminaru bio je prof. dr. sc. Munir Talović iz Sarajeva, direktor Centra za edukaciju trenera NS BiH.

-Punih 20 godina redovito dolazim u vašu sredinu, koja može biti uzor i primjer svima drugima u NS BiH, kako u organizaciji tako i u pristupu rješavanja svih zadaća na provođenju i u cilju unapređenja nogometa i stručnog rada u klubovima. Vaš savez zaslužuje sve pohvale, za organizaciju ovakvih seminara i sudjelovanje svih zainteresiranih na daljnja stručna usavršavanja u svojoj struci i stjecanje viših zvanja – kazao je prof. Talović.

Seminaru održanom u Press dvorani stadiona Goal bilo je nazočno tridesetak posavskih nogometnih učitelja, koji su na kraju dobili potrebite licencije za vođenje klubova u tekućoj kalendarskoj godini.